Post by waperealytu on Feb 12, 2022 14:47:18 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Block Puzzle ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Block Puzzle IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ další hackování klíčů ▞▞▞
▞▞▞ Block Puzzle 2022 version ▞▞▞
Líbí se mi kombinace mnoha her
Tato hra by byla mnohem lepší, kdyby vám nedávala náhodné bloky, které se nikam nevejdou. Trochu vás to nakopne k neúspěchu. Na druhou stranu to opravdu přiměje váš mozek přemýšlet.
Tohle můžu hrát hodiny!!! Je jen pár věcí, které bych změnil, ale to jen proto, aby to bylo jako Tetris, o kterém vím, že není... Ve hře je mnoho věcí, které se mi líbí víc než Tetris!
Toto je skvělá hra. A hodně zábavy hrát. Dík! ❤️❤️😊 Změnil jsem názor, tohle je skvělá hra I Love It!! Má mnoho kancléřů. Různá nastavení a myslím, že každý by to rád hrál jako já. Ale mohla by to být indikativní hra, protože říkáte, že skončíte, a B4 víte, že jste už prošli dalších 5 úrovní. Osoba se neustále tlačí k tomu, co je před námi. I Love The Whole Game. Moc ti děkuji! ❤️🤣🙂
Neschopnost kroutit dílky ubírá ze hry zábavu.
Bloková logická hra Tuto hru miluji tak moc, je to nejlepší, co mohu hrát, omg to nejlepší, co mám, tuto hru jsem udělal mnohem lepší
top hra kterou se učí skládat tvary k sobě i 3 letá holčička šikovná naše
Nelíbí se mi, že se čáry ve hře hýbou.. dovolte mi, abych si našel své vlastní tahy, prosím, děkuji. Také se mi nelíbí, že vám nedává nic jiného než figurky, o kterých ví, že se nikam nevejdou, když se vaše skóre blíží vaše předchozí nejvyšší skóre.. Hraji dál, protože se vždy snažím překonat své nejvyšší skóre..
Block Puzzle Jumboq onxh
Zábavná hra. Můj jediný problém je, že hra někdy znemožňuje překonat vaše nejvyšší skóre. Kromě toho je to skvělé.
Tato aplikace nemá podporu pro vývojáře. Musel jsem to znovu nainstalovat do telefonu a teď jsou reklamy zpět. Na mé 4 dotazy neodpovídají, takže je mažu a našel jsem lepší aplikaci.
StrikeFortressBox アクション byp
Block Puzzle معمایی vmk
Je to úžasná odpočinková hra na čas, miluji ji 💞😍
Dobrá hra super
vyskakovací reklamy na poloviční obrazovce bez možnosti je zavřít. wth?
je pěkný, ale po reinstalaci na nový telefon jsou reklamy zase zpět.
Block Puzzle Jumboq onxh
Tohle je nejlepší hra
Zábavná hra. Přál bych si, aby byly bloky otočné / otočné.
Hru jsem si koupil v lednu a teď mám další zařízení, ze kterého mi nejde stáhnout placená verze. Vývojáři odpověděli na můj e-mail a vyřešili můj problém. Děkuji 😀
Je moc pěkná 😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀🐼🐼🐼❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️ 🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🐼🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁.
Zábavné a velmi poutavé. Je možné, že budeme moci otočit kousky, aby se do nich lépe vešly, když to brzy aktualizujete?
skvělá zábava a zabiják času
Drdol
Pomáhá mysli budovat a vytvářet kousky, které do sebe zapadají a dokončit sekvenci. A jakmile si všimnete, že kus dobře zapadá do plánů ur, jeho zrychlení!
Líbí se mi tato hra, je tak snadná a baví ji hrát
Návyková/zábavná herní zábava! Mějte to se mnou po většinu mého nečinného času.
Skvělá hra.. 🤩
logicky logické
Super hra
Pěkná hra Když jsem to zkusil poprvé, opravdu se mi líbí. Díky
Zábavná hra, ale reklamy jsou pro děti nevhodné. Téměř u každé reklamy hraje reklama s karikaturou muže, který je přistižen při aféře. Je ostudné, že vůbec mají takové hry, ale horší je, že inzerují hru, která by měla být pro děti bezpečná. Kvůli té reklamě jsem musel odinstalovat.
Hra je zábavná, ale systém bodování je tak nízký. Pokud k překonání skóre musíte použít nainstalované „berličky“, odebere ze hry veškerou zábavu.
Miloval jsem blokové puzzle 2021. Ale neměl jsem, kde bych mohl změnit bloky, ale blokové puzzle 2022 ano, takže budu milovat blokové puzzle 2022!!!
Hru miluji, ale ráda zklame
Návyková hra, ale musí existovat ovládací prvky pro změnu tvaru bloku tak, aby se umístil do mezer, abyste získali body
"Level" verze hry nedává smysl, jak se figurky mění, žádné směry, nikdy nereagují, když je kontaktujete. Navíc je naprogramován tak, aby vám dal špatné figurky, když se hrací deska zaplní. Navíc vás to načasuje!! I když utratíte coiny a budete pokračovat, pak prostě přijdete o všechno! Příliš hloupé. Odinstalováno!!!
Právě jsem restartoval telefon a myslel jsem si, že každá hra ke stažení, ale nedělalo to to, co stahování bláznů a žen je jako zrada 👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎😡😠
Miluji to! Náročné, ale ne přehnaně, takže můžete skutečně vyhrát
je to docela dobrá hra, ale bohužel je v této aplikaci příliš mnoho reklam, pokud se budete nudit!
nelze otáčet kusy ☹
Tato hra by měla být perfektní, když jste odstranili ten stupidní velký BOX/Čtverec, takže dám 4 hvězdičky. Včera jsem to aktualizoval a doufám, že jste odstranili ten opravdu velký box/čtverec nebo ho prosím v budoucnu odstraníte. Když ta velká krabice/čtverec kolem Hráči nepotřebují inteligenci/dovednosti při hraní této hry, stačí se MODLIT, aby se ta hloupá velká věc neobjevila, protože z 90 % bude konec hry
Je to velmi vzrušující a relaxační
jo, nemám ponětí, jak vypnout hudbu z obchodu s potravinami, ale je to otravné a nemám ponětí, co bych měl dělat, když mám 1 kus, který se nevejde. Zírám na obrazovku.... obrazovka na mě zírá. Necítím lásku, kterou doprovází sýrová hudba, která je nejlépe navržena tak, aby posloužila jako odrazový můstek k mé ohromné potřebě poslouchat Musk Rat Love těsně předtím, než se natočím.
Block Puzzle Jumboq onxh
Načtení reklamy trvá 200 hodin, než se roztočí „kolo štěstí“, opravte ji nebo odejděte z herního světa.
Bavilo mě hrát hru, problém je, že když jsem dosáhl požadované hotovosti na výběr, hra vyžadovala nemožné úkoly; 7 dní se zapojte, shromážděte všechny rekvizity (hrál jsem jakékoli dny, ve skutečnosti více než 7 dní registrace, žádný záznam o registracích, nasbíral jsem stovky rekvizit, žádný záznam shromážděných rekvizit. Nevím, jestli postupuji. Začínám cítit tato hra je podvod.
Aktualizace zcela ZNIČILA hru. Legit nemůže hrát 15 sekund, než prohrajete a budete spamováni reklamami. Miloval jsem to před touto aktualizací, dokonce i s reklamami, ale tohle nestojí za to. Také moje první recenze, která byla odstraněna, byla 3 hvězdičky, ale ouha.
koupil jsem si verzi bez reklam a stále se mi zobrazují reklamy. Jsem nesmírně zklamaný, že jsem byl ošizen.
Block Puzzle معمایی vmk
Miluju hraní hry. Zjistil jsem, že nejen u této hry, ale i u jiných, nemohu hru dokončit a že již potemněla políčka bez dalších tahů. Není dost času na dokončení. Stejně jako ta hra!
Block Puzzle معمایی vmk
Miloval jsem to, dokud jste to neaktualizovali na verzi 2019. Přál bych si, abych věděl, že to bude tak odlišné, protože bych to neaktualizoval. pokud by existoval způsob, jak získat zpět svou starou verzi, vrátil bych vám vašich 5 hvězdiček... od této chvíle si myslím, že ji právě odinstaluji.
Líbilo se to před poslední aktualizací, pokročilý režim se zdál být dobrým doplňkem, ale nenávidím nový vzhled a prostě neběží velmi hladce. Existuje asi 100 verzí této hry, takže se přesouvám jinam, abych si mohl užít tetrisovou zábavu